BAU COOP -
    • Türkçe
    • İngilizce
  • CO-OP NEDİR?
  • MARKALI DERSLER
  • BUSINESS POINT
  • KARİYER DANIŞMANLIĞI
  • TERSİNE MENTORLUK
  • EKİBİMİZ ve İLETİŞİM

2021-2022 Güz Yarıyılı Markalı Dersler

BAU COOP > 2021-2022 Güz Yarıyılı Markalı Dersler

COP4115 I.P.I

“Introduction to Psychodrama Group Psychotherapy”

Bu derste, Psikodramanın Tarihçesi, Psikodramada Isınma ve Kohezyonun Önemi, Psikodrama çalışma aşaması ve çalışma biçimleri, Psikodramada paylaşım aşaması ve paylaşım biçimleri, Psikodramanın Temel kavramlarında Spontanite ve Yaratıcılık, Psikodramanın Unsurları, Psikodramanın Temel Tekniklerinden Eşleme, Rol Değiştirme, Ayna, Sosyal Atom, Psikodramanın Kullanım Alanları aktarılacaktır.

COP4203 Denizbank

“Banking Practice”

Bu dersin amacı, öğrencileri, Bankacılıkta “Hukuk”, “Risk Yönetimi”, “Kredi Süreci” ve “Hazine” konuları hakkında teorik bilginin ötesinde iş yaşamında karşılaşacakları uygulamalarla tanıştırmaktır.

COP4212 Mikro Yazılım

“Applied Accounting”

 

Bu dersin amacı, muhasebenin temel ilkeleri ve değerlendirme yöntemlerinden faydalanılarak muhasebe kayıt sistemlerinin tek düzen hesap planına uyumlu olarak bilgisayar ortamında tutulmasının öğretilmesidir.

COP4215 Kuveyt Türk

“Participation Banking”

 

Bu dersle öğrenciler katılım bankacılığı ve islamı bankacılık konularında faiz yapısı ve diğer işlemlerle ilgili bilgi sahibi olabileceklerdir.

COP4301 Bersay İletişim Enstitüsü

“Proficiency Communication”

 

Bu dersle öğrencilere, iletişim sektörü çalışanlarına, iletişim sektöründen profesyonel destek alanlara ve genç iletişimci adaylarına, iletişimi doğru anlama, okuma ve daha etkili bireysel, kurumsal, kitlesel iletişim çalışmaları yapabilmelerinde, ihtiyaç duydukları düşünsel derinliğe ve iş pratiğine yönelik donanımı sağlamak amaçlanmaktadır.

COP3307 SAMSUNG

“Digital Marketing in Global World”

 

Bu dersle öğrencilere, entegre pazarlama iletişimi stratejileri, hedef kitlenin belirlenmesi, kullanılan araçlar, dijital pazarlama gibi kavramlar SAMSUNG örneğinden yola çıkılarak anlatılmaktadır.

COP4331 Taze Fikir

“Sağlık İletişimi”

 

Bu ders sağlık iletişiminin temel kavramlarını açıklayarak öğrencilere alanın disiplinler arası özelliğine uygun bir yaklaşımla ilgili iletişim kampanyalarını değerlendirme ve tasarlama becerisi kazandırmayı amaçlamaktadır.

COP4420 Linkedln Learning

“Association Career Managing”

 

Dersin amacı, Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri için kariyer farkındalığı yaratmak ve öğrencilerin farklı-güncel kariyer alternatifleri hakkında bilgi sahibi olmasını sağlamak.

COP4121 GAMA Enerji

“Introduction to Energy Trading and Investment Decisions”

 

Ders içeriği, enerji piyasalarının temel prensiplerini, Türk Enerji Şirketleri ve ticari kollarını, enerji ticaretinin detaylarını dünyadan operasyonel örnekler ile anlatımını kapsar. Bunlar dışında dersin kapsamı finans\ iş geliştirme ve hukuk konuları ile desteklenecektir.

COP4401 Schneider Electric

“Energy Effiency & Saving”

 

Bu dersin amacı, Enerji verimliliği konseptinin anlaşılması, enerji yönetimi teknolojileri ile mekanlardaki enerji verimliliği temelleri ve uygulamaları, elektrik enerjisi kalitesi ve önemi, enerji yönetimi, izleme ve ölçme yöntemleri ile enerji tasarrufu sağlanması konusunda öğrencileri bilgilendirmektir.

COP4409 SELCO

“Supply Chain & Logistics”

 

Tedarik zinciri yönetimi, kurumların finansal performansına doğrudan etki ederek, rekabet gücünü arttırır. Ders tedarik zinciri stratejileri, satın alma, stok planlama, lojistik yönetimi, bilgi teknolojileri ve lojistik yönetimi gibi konuları kapsamaktadır.

COP4413 Mercedes Benz

“Commercial Vehicle Engineering”

 

Bu derste, Mercedes-Benz Türk’te ağır ticari araç mühendisliği esasları, sistemleri ve bileşenleri, yöntemleri ve süreçleri aktarılacaktır.

COP4419 Wissen Akademi

“Network Systems Engineering”

 

Bu dersle öğrenciler, bilgisayar ağlarını tanıyabilecek, ağlarda kullanılan kablo çeşitleri ve özelliklerini tanıyabilecek, bilgisayar ağlarında kullanılan donanım birimlerini tanıyıp ağ bağlantılarını yapabilecek ve ağ protokollerini kavrayabilecektir.

COP4428 Trendyol

“Introductin to Software Testing”

 

Bu derste yazılım testinde çevik metodların nasıl kullanıldığı, Yazılım geliştirme yaşam döngüsünde test adımının nasıl işlendiği, Test otomasyon süreçleri ve nasıl işlediği, Selenium frameworku ile test otomasyon süreçlerinden nasıl yarar sağlandığı ve sürekli entegrasyon ile testlerin otomatize edilmesi gibi konular aktarılacaktır.

COP4435 SAMSUNG

“Developing Applications for Android Devices”

 

Bu derse katılanlar, Android platformu için özel ve anlamlı mobil uygulamalar geliştirebilecekler.

COP4451 Wissen Akademi

“Cloud Computing & Its Applications”

 

Cloud Computing, bilgisayar sistemleri evriminin bir sonraki aşamasıdır. Cloud Computing; bilgisayar uygulamaları ve veriyi istediği zaman ve istediği yerde ihtiyacı olan herkese gönderebilen araçları sağlar. Bu derste, öğrenciler cloud computing ve ilişkili teknolojilerin temelleri konularını öğreneceklerdir.

COP4461 NETAŞ

“Agile Project Management”

 

Çevik proje yönetimi konuları derste ele alınacaktır. Dersin amaçları arasında şunlar sayılabilir: Çevik proje yönetiminin temellerini öğrenmek ve gerçek hayattaki kullanımları ile ilgili bilgi sahibi olmak, örnek grup çalışmaları ile çevik proje yönetimini örnekleyebilmek.

COP4472 Wissen Akademi

“IOT and Industry 4.0 Framework”

 

Endüstri 4.0 ve IOT, katılımcılara yeni devrimin temel tasarım ilkeleri ve bileşenleri, anahtar zorlukları ve uygulamanın tüm değer zinciri için yeni potansiyel fırsatlar hakkında bilgi vermek üzere tasarlanmış bir programdır. Mevcut sanayi ortamında, en düşük maliyetle en üst düzey kaliteli hizmet veya ürünü sunmak başarıya ulaşmanın anahtarıdır ve sanayi fabrikaları, kârlarını ve itibarlarını artırmak için mümkün olduğunca çok performans elde etmeye çalışmaktadır.

COP4473 Dinamo Co- PPPCOE

“Mega Projects”

 

Bu derste, özünde yeni olmayan ancak değişen ekonomik ve yönetim süreçleri ile yeni bir işleyiş ve yapı kazanan, kamu- özel sektör işbirliğinin, hem merkezi hükümet hem de tüm yerel yönetimlerce en uygun şartlarda uygulamalarının tespiti ele alınacaktır.

COP4498 Akenerji

“Power Plant Operation and Management”

 

Dersin amacı; Enerji üretimi, ticareti ve finansmanının genel çerçevesini çizmek, kapsamlı olarak küresel eğilimleri ve bunların enerji piyasasına etkisini incelemek.

COP3423 Marketerstech

“Marketing with New Generation Technologies at DigitalAge ”

 

Dersin amacı, dijital çağda yeni nesil teknolojilerin tanıtımı, gelecek dönem iş dünyası üzerindeki etkisinin kavranmasını sağlamak. Ayrıca Teoride öğrenilen bilgilerin, pazarlama profesyonellerine özel yazılmış “Pazarlama Platformunda” simülasyon ortamında deneyimlemesini ve böylece teorideki pazarlama teknolojilerinin pratikte kullanılarak pekiştirilmesine katkı sağlayarak, mezuniyet dönemi sonrasına hazırlık yapmak.

COP4417 Anadolu Isuzu

“Technological Approaches in Automotive with Anadolu Isuzu”

 

Bu dersle öğrenciler,  bir otomotiv firmasının tüm süreçleri hakkında bilgi sahibi olacaktır. Bununla birlikte meslek yaşamlarında aldıkları temel mühendislik eğitimlerini hangi alanlarda nasıl kullanabileceklerini veya hangi alanlarda gelişim alanları bulunduğu hakkında bilgi sahibi olacak, hangi uygulamaların kullanıldığına dair örneklerle bilgilerini zenginleştireceklerdir.

COP4421 FANUC

“Robotics and Automation Technologies”

 

Bu derste, endüstriyel robotların yapısı ve çalışma mantığı, robotların uygulama tiplerine göre seçim kriterleri, robotlar üzerindeki koordinat sistemleri ve kullanım alanları, endüstriyel robotların programlanması, robotların diğer çevre birim ekipmanları ile haberleştirilmesi (plc, makine, sensör vb), offline robot programlama işlemleri ve faydaları anlatılacaktır.

COP4423 HUAWEI

“Mobile Application Development with Huawei Mobile Services”

 

Çokluortam iletişimi ve temel ağ yapısında kullanılan esas teknolojiler bu derste ele alınacaktır. Çokluortam uygulamalarının ana konseptlerini, araçlarını, tekniklerini ve metotlarını öğrenmek; gerçek çoklu ortam sistemleri ve uygulamalarını tanıtarak, gerçek uygulamalar ile teorik anlama arasındaki ilişkinin vurgulanması; ses ve video ortamlarında sayısal gösterim ve veri iletimi ile ilgili genel bilgi sahibi olmak; temel ağ yapısı konusunda genel bilgi sahibi olmak.

Welcome to Educa

Bahçeşehir Üniversitesi
CO-OP Direktörlüğü

Çırağan Caddesi Osmanpaşa Mektebi Sokak No: 4 - 6 34353 Beşiktaş,
İSTANBUL / TÜRKİYE

Linkler

  • SIKÇA SORULAN SORULAR
  • KURUMSAL KİMLİK
  • CO-OP Programı Başvuruları için Aydınlatma Metni
  • BAU CO-OP Instagram

Search

© Copyright 2024 BAU Dijital Medya ve Web

  • CO-OP NEDİR?
  • MARKALI DERSLER
  • BUSINESS POINT
  • KARİYER DANIŞMANLIĞI
  • TERSİNE MENTORLUK
  • EKİBİMİZ ve İLETİŞİM